גלידת בננה טבעונית עם פירות יער וגושי שוקולד

אז גם אצלנו בגרמניה התחמם, וכבר אפשר לשבת בחוץ ולהינות מהשמש (כי בצל עדיין קר) עם ספל של גלידה טעימה כדי לקרר את הגוף (אבל לא יותר מדי, כי תכלס עדיין לא כזה חם) ולהעלות את מצב הרוח. השמש בפנים, הרוח בשיער, שתילי העגבניות פורחים ובפה מתוק מגלידת בננה איכותית, טבעונית וטעימה. נהדר!

בשביל ההכנה של הגלידה אין צורך במכשיר מיוחד להכנת גלידות, אלא במיקסר איכותי ומעט הכנה מראש. כל מה שצריך לעשות למעשה זה לחתוך את הבננות ואז להקפיא אותן לכמה שעות.


המצרכים :


3 בננות חתוכות וקפואות
חופן של פירות יער קפואים
מבחר אגוזים קצוצים
מעט חלב אורז (או כל חלב טבעוני אחר)
שוקולד מריר טבעוני ואיכותי
חופן שבבי שיבולת שועל


שמים את הבננות הקפואות במיקסר ביחד עם מעט חלב אורז וטוחנים. הרעיון הוא באמת לנסות ולהגיע למרקם גלידתי אז להוסיף חלב לפי הצורך. לאחר מכן מוסיפים את פירות היער הקפואים וטוחנים מעט יותר, כדי שעדיין ישארו חתיכות של פירות יער.
כשהבסיס מוכן מערבבים בפנים שבבי שיבולת שועל, וקוצצים מעט שוקולד ומערבבים פנימה. מעל להכל מפזרים מעט אגוזים קצוצים ומגישים. כמובן שהכי כיף זה לחלוק ולהתענג על המעדן הקריר ביחד. תהנו!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה